zo doen wij dat!

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Maar er is één overeenkomst: uw nieuwe kracht moet van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel, voor doe- of denkwerk.

Medewerkers die op uw bedrijf zijn geschreven. Dat zijn de mensen die Jelle zoekt. Wij komen niet aanzetten met kandidaten die primair op zoek zijn naar een baan. Wij stellen mensen voor die gemaakt lijken voor de functie die u vacant heeft.

hoe vinden wij die mensen?

Onze werkwijze is erop gericht om persoonlijke kracht bloot te leggen. We helpen kandidaten scherp te stellen op hun sterke kanten en hoe ze deze in een baan kunnen verzilveren. Van daaruit gaan we op zoek naar een passende werkomgeving. De filosofie is helder: wanneer mensen doen waar ze gelukkig van worden, presteren ze beter en zijn ze gemotiveerder. Daar wordt u als werkgever ook het meest blij van.Door de jaren heen hebben we diverse instrumenten, zoals de competentiewaaier, ontwikkeld om persoonlijke competenties te destilleren.

dat is echt vernieuwend!

Bij andere bureaus moet een Intercedent alles doen. Administratie, acquisitie, werven, selecteren. Deze activiteiten zijn te complex om het allemaal écht goed te kunnen doen. Daarom leggen wij iedere activiteit bij één functieprofessional neer. De recruiter bijvoorbeeld is een specialist op het gebied van werving en selectie en houdt zich dus alleen daar mee bezig. De accountmanager is specialist in het adviseren van bedrijven op het gebied van flexibele arbeid.

Naast functiespecialisatie werken wij ook met vakspecialisatie: functieprofessionals per branche. Een recruiter houdt zich bezig met technische vacatures en onderhoudt het netwerk van technische kandidaten; de accountmanager heeft een netwerk van technische bedrijven. Beiden werken nauw samen en realiseren zo kwalitatieve matches.

lekker logisch, heerlijk eerlijk

Sinds 1985 bouwen wij aan ons netwerk van opdrachtgevers en professionals. Het persoonlijke karakter van onze samenwerking door de jaren heen zorgt ervoor dat we precies weten wat we wel en niet kunnen waarmaken. Daar zijn we dan ook eerlijk over. Niemand zit immers te wachten op een dooie mus. Samen met u brengen we uw vraagstuk in kaart. Om vervolgens professionals voor te stellen wiens talent en persoonlijke ontwikkelingsdoelen passen bij uw organisatiedoelen.

wat zoekt u nu echt?

Stel u heeft een vacature. Dat is meer dan een verzameling woorden. Het moet immers betrekking hebben op de persoon die fysiek bij u aan de slag gaat. Jelle helpt u om scherp te krijgen op welke werknemer u nu echt zit te wachten. Hiermee vergroot u de kans op een succesvolle zoektocht.