haal het in eigen huis

Met Jelle Incompany haalt u uw eigen personele dienstverlener in huis. Letterlijk. Wij nemen u de volledige zorg over flexplanning uit handen. Zo bent u 100% zeker dat u te allen tijde kunt beschikken over goede flexkrachten. Wel zo fijn

hoe het werkt

U investeert blijvend in de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Flexkrachten bieden daarbij vaak uitkomst. Maar het inzetten van flexkrachten kan de werkdruk ook flink opvoeren. De organisatie ervan vraagt veel van uw kostbare tijd en energie. Dat kan anders! Jelle Incompany biedt specialistische oplossingen voor hoge inleenvolumes.  Dagelijks zijn er één of meerdere accountspecialisten aanwezig die direct op actuele zaken inspelen. Zij kennen uw bedrijf en de pieken en dalen in uw orderpatroon.

wanneer kies ik voor Jelle Incompany services?

Jelle Incompany services richt zich op bedrijven met meer dan 50.000 uitzenduren per jaar in de logistieke, administratieve en industriële branche. Dit aantal uren is nodig om de voordelen (tijd- en kostenbesparing) van een incompany dienstverlening optimaal tot zijn recht te laten komen.

de tijd ver vooruit

Jelle loopt voorop in innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld door met geavanceerde e-tools te werken. Met onze e-tools kunt u de dossiers van werkzame uitzendkrachten overal en altijd inzien. Ook kunt u aanvragen plaatsen en facturen inzien. Als het nodig is verzorgen we een korte training om uw medewerkers vertrouwd te maken met deze nieuwe manier van werken.