talent & ontwikkeling

Gerichte inzet van training, opleiding en ontwikkeling. Het zijn waardevolle impulsen die mensen flexibel, gemotiveerd en ‘employable’ houden. Daar zijn wij van overtuigd en daarom investeren we volop in de ontwikkeling van zowel onze vaste medewerkers als flexkrachten. Daarmee helpen we hen én u echt verder.

testen en assessments

Jelle doet er alles aan om competenties, ambities maar ook de tekortkomingen scherp in beeld te hebben. Van de medewerkers die in ons bestand zitten, maar ook van uw organisatie. Want dat vormt voor ons de basis voor succesvolle bemiddeling.

Zo toetsen we:

 1. vaardigheden
  Om een scherp en objectief beeld te krijgen van de vaardigheden van de kandidaat.
 2. persoonlijkheid
  Om diepgaand inzicht te vergaren in het karakter van de kandidaat in relatie tot een vacature.
 3. drijfveren
  Om inzicht te krijgen in de mate waarin een kandidaat interesse heeft in een bepaald vakgebied, bepaalde werkzaamheden en specifieke bedrijfsculturen.
 4. cognitieve capaciteiten
  Om taal- en rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en snelheid en nauwkeurigheid te meten. Deze testen bepalen of de kandidaat het juiste werk- en denkniveau heeft.

opleiden en trainen

Werken en leren gaan steeds meer hand in hand. Jelle biedt opleidingsmogelijkheden op maat. Zo voldoen we aan bestaande CAO-verplichtingen en geven we invulling aan goed werkgeverschap. Maar het belangrijkste is dat we zo investeren in kwaliteit: voor u en onze flexwerkers. Naast het vaste aanbod is het ook mogelijk om in samenspraak met u speciale programma’s te ontwikkelen.