aangeboden: topkandidaat

U zoekt een vaste medewerker. Wanneer u dit aan Jelle overlaat, bespaart u veel kostbare tijd. Bovendien vergroot u uw kansen zo aanzienlijk, want wij hebben een neus voor de juiste kandidaat. Na een succesvolle bemiddeling komt de kracht direct bij uw organisatie in dienst. Uw voordeel? Een maximale binding.

testen en assessments

Kennis en kunde hebben is waardevol. Maar wat je ermee doet is nog veel belangrijker. Want dat bepaalt hoe je functioneert. Typisch iets wat Jelle wil weten. Afhankelijk van de functie, bieden wij daarom ter ondersteuning van de selectieprocedure verschillende testen en assessments aan. Dit doen we veelal online: wel zo efficiënt. Hierbij werken we vaak samen met gerenommeerde gespecialiseerde partners.

We brengen helder voor u in beeld hoe kandidaten scoren op vaardigheden, intelligentie, persoonlijkheid en gedrag. Als de functie er om vraagt, gaan we dieper in op leiderschap, cognitieve capaciteiten, drijfveren en teamrollen. Ook wanneer u inzicht wilt in iemands reactiesnelheid, commerciële vaardigheden, callcenter-, management- of directievaardigheden is Jelle uw partner. Wij zorgen voor het inzicht dat u nodig heeft en regelen het snel en efficiënt.

meer inzicht

Werving, selectie en assessments zijn middelen die meer inzicht geven in uw toekomstige medewerker. Het vergroot de kans op een succesvolle match aanzienlijk. Jelle neemt de zorg over het gehele traject van u over. U profiteert louter van de resultaten.