cultuur en werksfeer

Bij Jelle zijn we fanatiek, op de juiste manier. Meer dan 20 professionals gaan dagelijks voor succes. Ze zoeken verder. Zijn creatiever. Durven hun nek uit te steken. En dat zorgt ervoor, dat wij voor onze opdrachtgevers altijd een passende oplossing vinden. Ben jij ook zo'n type? Dan is werken bij Jelle zeker iets voor jou!

teamgeest

Alleen samen kun je tot de beste resulaten komen. We vormen een hecht team en trekken gezamenlijk op. We delen kennis en ervaringen. Zo leren we van elkaar en ondersteunen we elkaar waar nodig. Zeer regelmatig hebben we dan ook teambuildingactiviteiten en kennissessies. 

mentaliteit

Jelle werkt uitsluitend met betrokken medewerkers. Mensen met hart voor de zaak, die meedenken in oplossingen. Vakinhoudelijk behoren onze medewerkers tot de besten in de markt. We zijn eerlijk over sterktes én zwaktes. Zodat je overhoudt wat echt is. Geen fratsen of gebakken lucht. We houden dan ook niet van teveel poespas of praatjes. Wel van resultaatgerichte doorzetters.

waarden en normen

Cultuur en communicatie hebben een direct verband met elkaar. Want goed communiceren vormt de basis om elkaar te kunnen begrijpen. We spreken heldere taal en maken duidelijke afspraken.

Bij Jelle werken veel verschillende mensen. Hierdoor is er een grote diversiteit aan collega's. Toch kunnen we spreken van een aantal gemeenschappelijke waarden die Jelle collega’s met elkaar gemeenschappelijk hebben. Deze cultuur bepaalt hoe we met elkaar, met onze kandidaten en onze klanten omgaan.