daarom Jelle

Wat Jelle Jelle maakt? Daar kunnen we uren over doorpraten. Maar we houden het kort en bondig. Hier bekijkt u waar Jelle onderscheidend in is. En of het bij uw organisatie past.

1. bak aan ervaring
We zijn één van de oudste uitzenders van Nederland. Al ruim dertig jaar doen we wat we doen. Een crisis links of rechts is niet opgewassen tegen onze kennis en kunde.

2.  functieprofessionals
Bij andere bureaus moet een intercedent zo ongeveer alles doen: administratie, acquisitie, werven, selecteren. Een heleboel verschillende complexe activiteiten, als je het ons vraagt. Om onze kwaliteit te waarborgen, hebben wij iedere activiteit bij één functieprofessional neergelegd.

3. vakspecialisatie
Naast functiespecialisatie werken wij ook met vakspecialisatie. Dat betekent dat een recruiter alleen met technische kandidaten en vacatures bezig is en een accountmanager z'n netwerk van technische relaties onderhoudt. Beiden werken nauw samen om zo de allerbeste matches te realiseren.

4. meest flexibele cao van Nederland
Met de NBBU-cao bieden we bedrijven een optimale flexibele schil waardoor ze snel en simpel kunnen bijschakelen in capaciteit en kosten.

5. de medewerkers van Jelle
Bij ons wordt niemand zomaar aangenomen, wij stellen hoge eisen. Jelle-mensen zijn professionals die al jarenlang ervaring hebben opgedaan bij andere bureaus en die toe zijn aan de volgende stap: bovengemiddeld bemiddelen.

6. kwaliteit duurt het langst
Zo goedkoop mogelijk mensen leveren? Daar doen wij niet aan. Wij denken dat bedrijven op de langere termijn het meest gebaat zijn bij een hoogwaardige flexibele schil. We geloven dat we meer uit flexibel personeel kunnen halen door betrokkenheid te creëren, door goede informatievoorziening, begeleiding en ontwikkeling.   

7. pioniers in technologie
We gaan graag mee met de tijd. Zo gebruiken we in ons dagelijks werk supermoderne matchsoftware om de juiste persoon aan de juiste baan te linken. En dat werpt z'n vruchten af, want het is vrijwel altijd een schot in de roos.