werken volgens Jelle

Als je op maandagochtend wakker wordt met een glimlach, is de kans groot dat je een leuke baan hebt. Een baan die bij je past. Als je doet wat je leuk vindt, heb je het meer naar je zin en zal je beter presteren. Zo’n baan geeft energie en zorgt ervoor dat jouw werkweek voelt als een verlengstuk van je weekend. Jelle geeft mensen die glimlach, elke dag opnieuw.

onze visie

Jelle gelooft niet in het weekend. Waarom zou je het maar twee dagen in de week leuk kunnen hebben? We gaan voor zeven, want dat weekendgevoel wil je toch elke dag? Daarom zorgen we ervoor dat je werkweek net zo leuk is als je weekend.

onze missie

Jelle gaat op zoek naar de mens achter de werkzoekende om zo zijn of haar uitdagingen, wensen en dromen te realiseren en daarmee hun levens te verbeteren. Want alleen als je mensen écht leert kennen en weet waar hun kracht ligt kan je ze aan de juiste baan helpen en dus gelukkiger maken. Zo halen onze mensen niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit de organisatie waar ze werken.

what's in a name

Jelle is ervan overtuigd dat als je iemand in zijn kracht zet, hij zélf van een 8 een 9 maakt. Deze visie verwoorden wij in onze naam. De naam Jelle is afgeleid van 'Gelle' wat in oud Hollands 'waarde' betekent.