voor de mens in de wereld

Jelle is er voor de werkzoekende mens in de maatschappij, daarom stellen wij de mens altijd centraal. Dat betekent niet dat we niet omkijken naar de impact van hoe wij werken. De mens is immers niks zonder een gezonde en leefbare wereld om ons heen. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

mens & maatschappij

Jelle helpt mensen aan werk. Dat is onze kernmissie. Het bijeenbrengen van werkzoekende en werkgever dient al een maatschappelijk nut, toch doen we méér. Jelle gelooft namelijk dat een gezond en prettig werkend leven een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom ondersteunen wij verschillende projecten en initiatieven waarbij we ons betrokken voelen. Welke dat zijn, lees je hier.

milieu

Als onderneming zijn er talloze aspecten waarin wij duurzaam kunnen zijn: transport en logistieke bewegingen, de mobiliteit van onze medewerkers, onze administratie en zelfs tot aan het karton van onze kopjes koffie. Dit doen we dan ook met zorg. Je leest hier meer over wat wij doen aan groen ondernemen.