Jelle wenst je een prettige werkweek

De meeste mensen werken om te leven, maar zou je niet liever werken én leven tegelijk? Dat kan als je je aansluit bij Jelle. Jelle inspireert liever dan dat het uitzendt en betrekt je in een netwerk. Een netwerk van betrouwbare en gepassioneerde mensen die moeite doen jou echt te leren kennen. 

welkom in de wereld van Jelle 

De kracht van een goed netwerk is dat je in beweging blijft en elkaar versterkt. Jelle heet je daarom welkom in een exclusief netwerk met unieke mogelijkheden. Wij maken afspraken met werkgevers die alleen toegankelijk zijn voor mensen van Jelle. En we willen je écht leren kennen, zodat we je een baan kunnen aanbieden die bij je past en waar je gelukkig van wordt. Nu én in de toekomst. Want wat nu bij je past kan over een tijdje anders zijn. Die betrokkenheid zorgt ervoor dat we zien wanneer je je verder ontwikkelt, of juist liever een stapje terug doet. Zo helpen wij iedere dag mensen aan een perfect passende baan en bedrijven aan mensen die hen blijven verrassen. Welkom in de wereld van Jelle .

onze meerwaarde  

Jaarlijks realiseren wij gemiddeld 1.500 bemiddelingen voor zo'n 150 tevreden opdrachtgevers. Daar kunnen we nog heel lang over doorpraten, maar dat doen we niet. Hier bekijk je in een oogopslag wat Jelle onderscheidend maakt. En of onze manier van werken bij je past.