maak jij het verschil?

Bij Jelle geloven we niet in het weekend. Want waarom zou je het maar twee dagen in de week leuk kunnen hebben? We gaan voor zeven, want dat weekendgevoel wil je toch elke dag?

Volgens die visie helpen we veel flexkrachten en kandidaten aan een nieuwe baan die precies aansluit op hun talenten. En op onze eigen werkvloer gaat het er eigenlijk precies hetzelfde aan toe. Met z'n allen zorgen we ervoor dat we als collega's een prettige werkweek hebben. Want als je met plezier naar je werk gaat, profiteert de hele organisatie daarvan. Daar zijn we van overtuigd!

kom bij Jelle

Jelle medewerkers zijn intelligent, creatief, gedreven, sociaal vaardig en hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor ondernemerschap. Waar veel bedrijven bezuinigen op personeel, investeert Jelle juist in haar medewerkers. Ons team versterkt zich graag met jouw sterke kanten. Om ons dagelijks klantencontact met bedrijven en kandidaten naar een nog hoger niveau te tillen. Kijk snel of één van onze vacatures iets voor jou is.

stage lopen

Een stage bij Jelle is boeiend, leerzaam en leuk omdat we je echt beschouwen als één van de medewerkers van het team. In een korte tijd doe je een schat aan kennis en ervaring op. Je ontmoet veel interessante mensen en we zorgen ervoor dat je alle begeleiding krijgt die je nodig hebt. Op dit moment hebben we binnen Jelle diverse stageplaatsen op hbo-niveau. Heb je interesse in een stageplaats? Neem dan contact op via 088-7000 300 of carriere@jelle.com.