je beste beentje

We hebben meer dan dertig jaar ervaring in het beoordelen van cv's, het voorstellen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. We weten dus wel hoe jij als kandidaat je beste beentje voor zet. En die kennis delen we maar wat graag met je!

solliciteren doe je zo!

Voordat je gaat solliciteren is het van belang dat je jezelf goed oriënteert. Wat voor werk wil je het allerliefst doen en waar vind je deze baan? Met het antwoord op deze vragen in je achterhoofd maak je vervolgens een steengoed cv en een overtuigende brief. Vervolgens ga je op gesprek, eventueel op assessment en tot slot voer je een salarisonderhandeling. Al met al is solliciteren dus een behoorlijke klus. Volg onderstaande stappen en je bent al een flink eind op weg!

we want more

Wil je nog wat extra support of een advies dat helemaal past bij jouw situatie? Spoken er misschien nog vragen of twijfels door je hoofd? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Ben je er helemaal klaar voor? Dan wensen we je heel veel succes. Natuurlijk duimen we voor je, maar we vertrouwen vooral op jouw kunnen!