de kroon op ons werk

Jelle draagt met trots de titel 'MKB uitzendbureau van het jaar'. Een kroon op ons werk, want met deze verkiezing laten opdrachtgevers en uitzendkrachten zien dat ze de inzet en kwaliteit van Jelle bijzonder waarderen. 

de verkiezing

De verkiezing 'Uitzendbureau van het jaar' is de  jaarlijkse verkiezing voor alle uitzendbureaus in Nelderland. Opdrachtgevers en uitzendkrachten beoordelen uitzendbureaus waar zij ervaring mee hebben op 19 kwaliteitsaspecten. De verkiezing werd in 2015 voor het laatste gehouden en is een initiatief van onderzoeks- en adviesbureau Q&A Research & Consultancy. Brancheverenigingen ABU en NBBU ondersteunen de verkiezing.

resultaten

In 2015 waren er tien uitzendbureaus genomineerd. Met een gemiddelde score van 8,82 bleef Jelle de concurrentie ver voor. Met name op de aspecten 'het snel vinden van een baan', 'snelle betaling' en 'een aantrekkelijke website' scoorde Jelle bijzonder hoog.

2018     

In 2016 is er helaas geen verkiezing voor uitzendbureau van het jaar geweest, en in 2017 namen we niet deel aan de verkiezing. Of we er in 2018 vandoor gaan met de hoofdprijs? Dat durven we nog niet te zeggen, maar we hopen een nieuwe troffee aan onze bekerkast toe te voegen.