een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf verleden jaar daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

geluk kun je maken

Héél zeker! Het is iets dat je creëert. En het is niet iets ongrijpbaars, iedereen kan het pakken. Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Dit jaar hebben we ons laten inspireren door het wereldberoemde verhaal van Willy Wonka & the Chocolate Factory. We hebben honderden chocoladerepen uitgedeeld aan mensen die voor en met Jelle werken. Een aantal van deze repen hadden een gouden ticket voor een moment van geluk.  

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren.

editie 2016

editie 2015