een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

geluk kun je maken

Wat is geluk? Geluk is iets ongrijpbaars wat je zelf kan creëren. Geluk is het koesteren van geluksmomenten en het maken van mooie herinneringen. Elk jaar streeft Jelle er naar geluksmomenten te ontwikkelen voor een groep mensen. Ditmaal hebben medewerkers van Jelle verschillende kinderen blij gemaakt met mooie cadeaus en waardecheques. Wij zijn enorm blij dat wij in samenwerking met de voedselbank een groep kinderen konden bereiken die weleens wat extra's kunnen gebruiken. Zo hebben we drie broertjes enorm blij kunnen maken met een playstation, hebben we pianolessen kunnen geven aan een meisje dat hier al lang van droomt en hebben we een dame die bezig is met het afronden van de HAVO enorm kunnen helpen met een goede laptop. Wil jij ook iets betekenen voor Voedselbank Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden via de volgende pagina.

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren. 

editie 2022

Helaas is de editie van 2022 wat vertraagd door de coronamaatregelen van vorig jaar. Hierbij wél alvast de teaser.


editie 2021

editie 2020


editie 2019


editie 2018

editie 2017

editie 2016

editie 2015