een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

geluk kun je maken

Wat is geluk? Geluk is iets ongrijpbaars wat je zelf kan creëren. Het enige wat vermeerdert als je het deelt, is geluk! Geluk is het koesteren van geluksmomenten en het maken van mooie herinneringen. Elk jaar streeft Jelle er naar geluksmomenten te ontwikkelen voor een groep mensen. Dit jaar jagen de hoge energieprijzen steeds meer mensen naar de armoedegrens. Daarom heeft Jelle in december 2022 winterproof pakketten aan Voedselbank Rotterdam gedoneerd om gezinnen te helpen met het verlagen van hun energiekosten. We hebben dit hele proces gedocumenteerd en zijn heel enthousiast om deze video met jullie te delen.
 
Wij zijn enorm blij en dankbaar voor deze samenwerking met Voedselbank Rotterdam!

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren. 

editie 2023

editie 2022

 

editie 2021

Geluksmomenten 2021

editie 2020


editie 2019


editie 2018

editie 2017

editie 2016

editie 2015