een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf verleden jaar daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

geluk kun je maken

Héél zeker! Geluk is iets dat je creëert. Daarom hebben wij dit jaar in samenwerking met onze uitzendkrachten ons eigen lied ingezongen en een schitterende muziekvideo opgenomen. Samen creëerden wij een moment van muzikale bezieling. Over die fijne, intieme en kleine momenten die eigenlijk heel groots zijn: de lach van een kind, een zoen op zomerse dagen of de wind voelen door je haren. Geluk wil je natuurlijk vasthouden, daarom staat ons nummer op Spotify, zo beleef je geluk opnieuw en opnieuw. En dit jaar steunen wij met Geluksmomenten Stichting Jarige Job, want het grootste geluk is voor de allerkleinsten. 

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren. 

editie 2018

editie 2017

editie 2016

editie 2015