een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

geluk kun je maken

Wat is geluk? Geluk is iets ongrijpbaars wat je zelf kan creëren. Het enige wat vermeerdert als je het deelt, is geluk! Geluk is het koesteren van geluksmomenten en het maken van mooie herinneringen. Elk jaar streeft Jelle ernaar om Geluksmomenten te creëren. Naar mate de feestdagen dichterbij komen, komen warme herinneringen aan gelach, liefde en betovering vaak in gedachten terug. Niet iedereen ervaart deze magie op dezelfde wijze. Daarom hebben we voor de Geluksmomenten van 2024 een betoverend Winter Wonderland gecreëerd, waar gezinnen samen kwamen en de betovering konden voelen door dierbare herinneringen te creëren.
 
Wij zijn enorm blij en dankbaar voor deze samenwerking met Voedselbank Rotterdam!

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren. 

editie 2023

 

editie 2022

 

editie 2021

Geluksmomenten 2021

editie 2020


editie 2019


editie 2018

editie 2017

editie 2016

editie 2015