een moment van geluk

Geluksmomenten, je kent ze wel. De onverwachte momenten waarin je ontdekt dat je gelukkig bent. Omdat de zon schijnt. Je zoon z'n veters kan strikken. Of simpelweg omdat je ineens ziet hoe mooi de wereld eigenlijk is. 

in een klein hoekje

Vaak zijn het de kleine dingen die het 'm doen. Geluk zit hem wat dat betreft - net als ongeluk - in een klein hoekje. Gelukkige mensen hebben van die hoekjes. Maar, niet iedereen heeft het zo getroffen. Jelle heeft zichzelf daarom uitgedaagd om een moment van geluk te creëren voor mensen die dat hard nodig hebben.

geluk kun je maken

Wat is geluk? Geluk is iets ongrijpbaars wat je zelf kan creëren. Geluk is het koesteren van geluksmomenten en het maken van mooie herinneringen. Elk jaar streeft Jelle er naar geluksmomenten te ontwikkelen voor een groep mensen. Ditmaal heeft Jelle een dag vol geluk georganiseerd voor de medewerkers van het restaurant Brownies & Downies in Capelle aan den IJssel. De deelnemers mochten chocoladepaddenstoelen maken bij Olala Chocola in Gouda waar zij heen werden gereden in een echte Jelle Limousine met discolampen. Hier werd dan ook flink gefeest! De dag stond in het teken van het beroemde verhaal van Willy Wonka & the Chocolate Factory. Onze eigen Willy Wonka en de Oempa Loempa’s waren hier ook bij aanwezig.

film vol geluk

Jelle daagt zichzelf ieder jaar uit om geluksmomenten te creëren voor anderen. Hieronder bekijk je de geluksmomenten uit voorgaande jaren. 

editie 2019


editie 2018

editie 2017

editie 2016

editie 2015