Interimwerk als zzp'er

Helaas bieden wij geen dienstverlening meer aan zzp'ers. Wij wensen je veel success met het vinden en beheren van je opdrachten.

Als zzp'er ben je een hoop tijd kwijt aan acquisitie en administratie. Zonde, want die tijd kun je beter besteden aan dat waar jij in uitblinkt. Wij geloven namelijk dat mensen gelukkig worden als ze doen waar ze goed in zijn en daarom helpen we je graag een handje. Zo kun jij volledig richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdrachten. Wel zo fijn!

hoe werken wij?

Bij een geschikte opdracht die jezelf of die wij gevonden hebben, brengen wij een opdrachtovereenkomst tot stand tussen jou en de opdrachtgever. Vervolgens regelen wij de gehele administratie. Jij factureert aan Jelle zodat wij je periodiek kunnen uitbetalen. Zonder te wachten op de betaling door je opdrachtgever.

Wettelijk is er sprake van een een maximale projectduur van negen maanden. Verder moet je als zelfstandige in het bezit zijn van een VAR WUO/DGA met de juiste omschrijving van werkzaamheden. En je hebt een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een geldig legitimatiebewijs, een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering nodig.

zoek je een opdracht?

Vanuit ons grote netwerk is er regelmatig vraag naar specifieke deskundigheid. Samen met zzp'ers en freelancers helpt Jelle om deze vraag in te vullen. Binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, engineering, elektro- en installatietechniek, finance, legal, hr, sales en marketing hebben we regelmatig interessante freelance opdrachten. Sluit je aan bij Jelle en profiteer van ons brede netwerk.

sluit je aan bij Jelle