Vragen over coronavirus voor inleners

Jelle dienstverlening

Hoe waarborgt Jelle de continuïteit?

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau blijft dat onze klanten van ons gewend zijn. Gelukkig beschikt Jelle over uitstekende IT- faciliteiten om dit mogelijk te maken. Onze medewerkers werken met veel enthousiasme gemakkelijk vanuit huis. Je kunt dus gewoon je gebruikelijke contactpersoon bellen of mailen.

Hoe gaat Jelle om met vragen van flexwerkers?

Sinds 13 maart 2020 maakt jelle gebruik van een ticketsysteem. Flexwerkers kunnen hun vragen indienen via een gebruiksvriendelijk formulier en wij geven binnen 1 werkdag antwoord. Wij hebben dit systeem ingericht om iedereen op tijd antwoord te geven en om er zorg voor te dragen dat de telefoonlijnen niet overbelast raken.
 

Jelle intern

Hoe werken de Jelle medewerkers thuis?

De IT systemen die Jelle gebruikt (waaronder de telefooncentrale, CRM en financiële systemen) staan volledig in de cloud. Hierdoor kunnen wij op elke locatie bij alle gegevens. Voor onze interne communicatie maken wij gebruik van Microsoft Teams waardoor iedereen direct op de hoogte is van alle belangrijke informatie en wijzigingen.

Heeft Jelle genoeg recruitment capaciteit beschikbaar?

Jelle heeft voor extra recruitment capaciteit gezorgd zodat wij snel kunnen inspelen op de pieken die ontstaan.

Hoe vinden de (sollicitatie)gesprekken plaats met flexwerkers?

Sinds 13 maart 2020 voeren wij alle (sollicitatie)gesprekken via (video)bellen.
 

Ziekmeldingen

Welke medische informatie deelt Jelle bij ziekmeldingen?

De regelgeving is op dit moment ongewijzigd. Wij mogen geen aanvullende informatie delen
 

Overig

Waar vind ik de nieuwe maatregelen om het virus in te dammen?

Tijdens de persconferentie van 23 maart is er verteld dat de huidige lockdown verlengd wordt tot en met 20 april. Eén maatregel wordt iets aangepast: vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in; om 22.00 uur. De volgende persconferentie is op 13 april waarin gezegd wordt wat er na 20 april mogelijk is. Lees de volledige informatie met het laatste nieuws van de persconferentie via de volgende pagina.

Waar kan ik meer informatie vinden over veilig werken in de anderhalve-meter-economie?

In overleg met FNV, CNV, de Unie, LBV, ABU en NBBU heeft DOORZAAM het protocol 'Samen veilig doorwerken voor de uitzendbranche' opgesteld. Dit protocol is per 6 mei ingegaan en via deze pagina te bekijken. 

Mijn antwoord staat hier niet tussen, hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Je kan direct, telefonisch of per mail, contact opnemen met je contactpersoon. Je kan ons ook bereiken via 088-7000300 of via info@jelle.com.