vergeer holland

Kaas is een belangrijk ingrediënt van maaltijden, broodjes, pizza’s en snacks. Om verdere verwerking door de industrie, zoals een pizzaketen, zo makkelijk mogelijk te maken biedt Vergeer Holland maatwerk in bulkverpakkingen van bijvoorbeeld rasp, hotelblokken en plakken kaas. Vergeer Holland levert daarbij diverse soorten kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder hun eigen merk en zeker ook als private label.

Werken bij Vergeer Holland is werken bij een toonaangevend, flexibel en klantgericht familiebedrijf. Vergeer Holland opereert in dertig geografische markten en is actief in verschillende marktsegmenten; van retail tot foodservice en van kaas verwerkende industrie tot groothandel en kaasspeciaalzaak. Onderscheidend is het vermogen van Vergeer Holland om mee te denken met de klant en snel in te spelen op de wensen van de klant.

Momenteel heeft Vergeer Holland zo’n 550 medewerkers, en vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven. Daarmee behoort het bedrijf tot de grootste kaasverpakkingsbedrijven van Europa en volgens kenners zelfs tot de beste. De klanten van Vergeer bevinden zich in heel Europa, Canada, het Midden-Oosten, Zuidelijk Afrika en Azië (o.a. China, Korea en Japan).

Hoe internationaal ook, nog altijd is het bedrijf stevig geworteld in Reeuwijk, de plaats waar het allemaal begonnen is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk en nog altijd is Vergeer Holland een familiebedrijf waar inmiddels de derde, en zeker niet de laatste, generatie ondernemend actief is.